Nxënësit do të shkojnë në shkollë edhe të shtunën !

Maqedoni – Një lajm jo shumë i mirë për nxënësit dhe të punësuarit në arsim.

Meqenëse për datat 21 dhe 22 janarë vazhdoi pushimi dimëror me arsyetim të ndotjes së ajrit, këto dy ditë do të zëvendësohen.

“Do të kompensohen orët e humbura për të hënën dhe të martën nga pushimi i 21 dhe 22 janarit, kur për shkak të ndotjes së ajrit, nxënësit patën zgjatje të pushimit”,

Thuhet në plotësimin e Kalendarit për organizim dhe punë të shkollave fillore që sot është publikuar në “Gazetën Zyrtare”./5gazetaret/