Blero dhe Teuta Selimi publikojnë baladën “S’ke jetë”

Show Bizz – Blero Muharremi dhe Teuta Selimi kanë publikuar këngën “S’ke jetë”, të cilën e sollën të shoqëruar edhe me videoklip.

Tekstin e kësaj kënge e ka shkruar Fatmir Muja, për mix/masterin u kujdes Johan Bejerholm dhe Prygo,  kurse klipi është realizuar nga “XL Films”.

Më poshtë mund ta dëgjoni baladën “S’ke jetë”, të kënduar nga Blero Muharremi dhe Teuta Selimi. /5gazetaret/